top of page

Erkek Yatak Odası Tasarım Fikirleri

Eril yatak odaları güçlü, heybetli ve şıktır. Konfor ve işlevsellik, dekor ve görünümden önce gelir. Bir erkek, gösterişli bir yatak odası tasarımı yerine davetkar ve konforlu bir yatak odası tasarımı isteyecektir. Ancak bu, ikisine birden sahip olamayacağınız anlamına gelmez – konfor ve stil. Siz değerli erkek okurlarım için ,İşte bir sonraki ev yenileme veya planlamanıza ilham verecek muhteşem ve işlevsel erkeksi yatak odası fikirleri ve tasarımları.

1. ISSIZ ADAM

Sofistike, modern, heybetli. Yatak odası tasarımına gri tonları hakimdir – mat gri vurgulu duvar, gri ombre halı ve incecik gri perdeler. Geniş pencereleri, açık tonlu ahşap döşemeleri ve cam duvarları, odanın aydınlık ve havadar kalmasını sağlar.


2. KAYGISIZ ADAM

Büyüleyici ve kaygısız adam için aydınlık ve keyifli bir yatak odası. İç mekanları aydınlık ve canlı tutmak için açık ve nötr renkler kullanılmıştır. Çerçeveli duvar özelliği, iddialı bir kişiliğe işaret ediyor. Dokuma puf, deniz yosunu kilim, ahşap karyola ve deri yatak odası bankı odaya sıcak ve rahat bir karakter kazandırıyor.


3. YOLCU BÜYÜSÜ

Yüksek tavanı, bu yatak odasına tavandan zemine perdelerle yükseltilmiş görkemli bir his veriyor. Vintage bagaj vurgusu koleksiyonu ve açık gri dokulu duvar kağıdı, iç mekanları ilginç kılıyor. Yatak, odanın ortasına yerleştirilmiş, her iki tarafta bir yan sehpa ve karyola başlığının üstünde bir saksı bulunmakta.


4. DRAMATİK ADAM

Bu modern minimalist yatak odası, görsel estetiği için dramatik aydınlatmasına güveniyor. Aşırı dekordan yoksun olan oda, temel unsurlardan oluşur - bir yatak, halı, ayna, bir çift lamba, birkaç kitap ve bir vazo vurgu parçası. Tüm bunlar, yatak başlıklarının arkasındaki dramatik ışık yerleşimi ile vurgulanmıştır.


5. AVCI ADAM

Çok rustik, güçlü ve kaba. Tasarımın ham güzelliği, odanın cilasız ve gösterişsiz unsurlarındadır. Oluklu demir duvar, geyik kafası aksanı ve eski demir çerçeveli yatak, korkaklar için değil. Bunu takdir etmek için gerçek bir doğa adamı olmak gerekir.


6. MAVİ TİKİ

Her zaman hazır olan tiki adam için mükemmel saklanma yeri. Derin lacivert yatak, soğuk gri duvarlar ve desenli kilim ile tamamlanmaktadır. Bir pencere camı aynası, cam kubbeli avize, şifonyer ve çerçeveli duvar sanatları odaya akıllı, şık ve abartısız bir hava verir.


7. TEPEGÖZ DEPOCU

Erkekler çok fazla depolama alanına ihtiyaç duyarlar ve ayrıca erişilebilir olmak için her şeye ihtiyaçları vardır. Bu baş üstü saklama dolapları, giysiler, kitaplar, aksesuarlar ve hatta gadget'lar gibi tüm yatak odası eşyaları için ideal alanı sağlar. Odayı doldurmak için çok fazla alan var!


8. KİBAR BEY

Bu zevkli yatak odası, kibar ve klas bir bireyi temsil eder. Şık ama gösterişli değil. Zamansız ve zarif. Her nesilden beyler için mükemmel yatak odası. Dinlenmek ve eğlenmek için sayvanlı yatak, beyaz kilimler, bronz duvarlar ve küçük bir oturma alanı.


9. GÖĞE BAKAN ADAM

Modern insan için modern bir inziva yeri. Bu havalı gri yatak odası, tuğla duvarlara, çelik boru aksanlara ve çıplak zeminlere sahiptir. Modern endüstriyel karakteri yansıtacak güçlü unsurlar. Karanlık iç mekan, cam duvarlar ve çoklu tavan pencereleri tarafından aydınlık tutulur.



10. YAYGARA SEVMEYEN ADAM

İç mekanın ultra modern minimalizmi, merkezdeki geniş ve davetkar yatakla yumuşatılıyor. Duvarları, tavanı ve zemini tamamen beyazdır. Gömme ışıklar, duvar içi dolaplar ve gömme yan masalar dağınıklığı en aza indirir. Geniş duvar özelliği odaya derinlik kazandırır. Yaygara olmadan rahatlık isteyen bir adam için ideal inziva yeri.


11. TAŞRALI ADAM

Bu modern ve düzenli oda, taşralı bir adamın evcilleşmemiş kalbini yalanlıyor. Toprak renkleri, antik desenler ve doğal unsurlar içerir. Duvardaki ikonik boğa görüntüsü, odanın sahibi kişinin doğanın gaddarlığı ve gücü ile rezonansa girer.


12. KIRMIZI BİR DOKUNUŞ

Erkeksi iç mekanlarda alışılagelmiş koyu tonları, parlak bir renk patlamasıyla rahatlatın. Bu modern ancak kasvetli gri yatak odası, kırmızı yatak takımları şeklinde şımarık bir yer kazanıyor. Sofistike gri duvarlar, cam pencere duvarı, ahşap döşeme ve sarkıt lambayla uyumlu şık beyaz yan sehpa görünümü tamamlıyor.


13. MÜTEVAZI ADAM

Sadece temel bilgiler ve başka bir şey değil. Bu Zen yatak odası, zemin, duvarlar ve karyola gibi her yerde açık renkli ahşaplara sahiptir. Yatağın her iki yanında bir çift asılı ışık, yerleşik yan masaların üzerinde durmaktadır. Geçişli banyo bir dolap duvarı ile ayrılmıştır.


14. TEMEL RENKLER

Parlak, renkli ve şık. Bu ilgi çekici yatak odası, çok sayıda desen ve temel renk içerir - kırmızı, mavi ve sarı. Rahat yatak, ekose mavi bir başlık ve ayaklığa sahiptir ve kırmızı çekyat örtüsü ile tamamlanmaktadır. Altın ve krem çizgili duvarlar, canlı tiki görünümünü tamamlıyor.


15. SİNİRLİ ADAM

Ham ve çarpıcı olduğu kadar rahat ve davetkar bir yatak odası ile sinirli sokak ruhunuzu besleyin. Gri duvarlar, çıplak ahşap zeminler ve metal detaylar. Duvardaki palet ahşap sanat eseri, tasarımın güçlü karakterini vurguluyor.


16. SÖRFÇÜ ADAM

Güneşli, havadar, kumsal! Bu aydınlık ve neşeli yatak odasına bakan dalgaları neredeyse duyabiliyorsunuz. Gri ve beyaz duvarlar, mavi ve gri yatak örtüleri, gri bir halı, bir sörf duvarı özelliği ve açık gri perdeler gibi yatak odasının geri kalan unsurlarını tamamlıyor. Vintage cam sarkıt lambalar ve bir raf sörf tahtası tasarımı tamamlıyor.


17. STİL ADAM

Bu ahşap kaplama duvarlar, bol miktarda stil ve zenginlikten bahseder. Ahşap kaplamanın yarattığı desenler ve doku, odaya klas ve lüks bir görünüm kazandırıyor. Odayı tamamlamak için ihtiyacınız olan tek şey birkaç birinci sınıf mobilya ve mobilya.



18. MİMİMALİST İHTİŞAM

Minimalizm ihtişamı ortadan kaldırmaz, onu yükseltir. Bu minimalist yatak odasında mermer duvarlar, siyah ahşap zeminler, çarpıcı bir kristal avize ve altın desenli büyük bir siyah deri yatak bulunmaktadır. Bir çift kristal lamba avizeyle uyum sağlarken, dokulu açık gri halı iç mekanın aydınlık kalmasına yardımcı olur.


19. YEŞİL KISKANÇ ADAM

Lüks, çarpıcı, benzersiz. Bu olağanüstü yatak odası tasarımı, derin zümrüt halılara ve göz kamaştırıcı bir orman duvar resmine sahiptir. Çarşaflar ve aksanlar yeşilin farklı tonlarında gelir. Geniş camlı kapı, iç mekanı aydınlık tutarken, tel kafesli yan sehpa, tasarımın egzotik temasını tamamlıyor.


20. DEHA ADAM

Bir düşünürün yatak odası için dahiyane bir fikir! Kara tahta duvar eklemek hem işlevsel hem de akıllıdır. Artık unutulmuş düşünceler, yanan fikirler ve boşa harcanan duvar alanı yok. Kara tahtayı günlüğünüz, hatırlatıcınız veya fikir dökümünüz olarak kullanabilirsiniz.


21. GELENEKSEL ADAM

Geleneksel, onurlu ve büyüleyici. Bu vintage şık yatak odası, asil tasarım ve stil geleneklerine sahiptir. Antika bir Fransız koltuk ve yan sehpa, sepya baskılar, eski bir masa lambası, püsküllü yatak ve kolalı beyaz perdeler. Kamış kilim ve çiftlik evi yan masası, odaya rustik bir dokunuş katıyor.


22. DERİ LÜKSÜ

Bu yatak odası tasarımı, dünyanın en doğal ve lüks malzemelerini kullanır - altın, deri ve ahşap. Toprak tonlarını metal tonlarla karıştıran renk şeması, güçlü ve çarpıcı bir şekilde ortaya çıkıyor. Odak noktası, püsküllü deri başlıktır - ağırbaşlı, şık ve erkeksi.


23. ŞIMARIK HİPPİ

Bu hippi yatak odasının mülayim renkleri, odanın etrafındaki güneşli sarı vurgulardan yararlanıyor. DIY yatak başlığı ve havlu merdiveni, ellerini nasıl kullanacağını bilen bir adamı ifade eder. Desenli kilim ve vurgular rahat bir yaşam tarzını anlatırken, kurt başlı duvar özelliği güç ve hakimiyeti gösterir.



16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page